ESITTELY JA YHTEYSTIEDOT

SAAGA Lifestyle toimii verkossa sekä kivijalkamyymälässä. Tiimimme on vielä pieni ja tästä syystä valikoimmamme on tarkoin valittua, emmekä pysty lisäämään ihan jokaista tuotetta verkkokauppaamme. Koko valikoimaan pääset kuitenkin tutustumaan kivijalkamyymälässämme Tampereella.

SAAGA LIFESTYLEN TARINA JA TAVOITE

Olemme kyllästyneet vaatteiden kertakäyttökulttuuriin sekä siihen, että ihmiset heittävät hyväkuntoisia, jopa käyttämättömiä vaatteita roskiin! "STOP!" -haluaisimme huutaa. Haluamme luoda helpon tavan kierrättää vähän käytetyt naisten vaatteet ja asusteet.

Luonnonkosmetiikka ja superfood valikoima perustuu hyvin pitkälti omiin lempituotteisiini. Jokainen tuote on pieni ja helppo askel ekologisempaan ja terveellisempään elämään. Lisäksi valikoimme hyllyihimme helppoja tuotteita ekologisempaan arkeen. 

Tavoitteemme on saada second hand kulttuuri arvostetummaksi ja tunnetummaksi Suomessa. Haluan tukea, arvostaa ja luoda enemmän suomalaista työtä ja suomalaisten tuotteiden tunnettavuutta.

Uskon myös siihen, että mielummin jopa yhdellä, kahdella tai kolmella pienellä ekologisemmalla valinnalla voimme vaikuttaa mailman ympäristökuormitukseen. Tämän vuoksi itse valitsen esimerkiksi mielummin hiusteni pesuun luonnollisen saippaupalan kuin jonkin muun tuotteen.

Ostamalla myymälästämme tai verkkokaupastamme, tuet parhaimmillaan kymmeniä suomalaisia yrittäjiä, joiden kautta tuotteet valmistuvat ja kuljettuvat. 

SAAGA Lifestyle haluaa tarjota vähän parempia ja ekologisempia vaihtoehtoja arkeen.

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Lindforsinkatu 4 33720 Tampere (kirpputori Swapin tiloissa)
Sähköpostiosoite: info@saagalifestyle.com
Verkko-osoite: www.saagalifestyle.com

Y-tunnus: 2764932-8 
Yrityksen koko nimi: Kirpputori Swap & VIntage 58 Oy / SAAGA Lifestyle
Toimitusjohtaja: Ida Männistö