- ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN -

TUOTTEIDEN MYYNTI

TUOTTEIDEN MYYNTI SAAGA LIFESTYLESSA

Kaikki tuotteet asetetaan myyntiin SAAGA Lifestyle -myymälään, joka sijaitsee Tampereella kirpputori Swapin kanssa samoissa tiloissa. Harkintamme mukaan lisäämme tuotteita myös verkkokauppaamme.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa myydä tuotteesi myymälässämme. Ostopalvelussa keskitymme merkkivaatteisiin, kuten Ted Baker, Tommy Hilfiger, Michael Kors jne. Myyntitilille otamme laajasti myyntiin eri merkkejä, kunhan ne ovat vähän käytettyjä. Myynti- ja toimitusopas

OSTOPALVELU 

Ostamme tuotteet suoraan. Tarjoamme sinulle n. 40-60 % arvioidusta jälleenmyyntihinnasta. Ostotarjouksessa on eriteltynä ostettavat tuotteet, hylätyt tuotteet tai jos katsomme tuotteiden/osan tuotteista soveltuvan paremmin myyntitilille. Ostotarjouksen summa on aina kokonaissumma tuotteista.

Sinulla on kolme vuorokautta aikaa hyväksyä tai hylätä ostotarjouksemme.

Jos hylkäät tarjouksen, voit valita tuotteiden noudon, takaisinlähetyksen tai tuotteiden toimituksen jatkokierrätettäväksi. Katso kohta "tuotteiden lunastaminen takaisin".

Jos hyväksyt tarjouksen, voit noutaa ostotarjouksen mukaisen summan käteisellä kassalta heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen tai voimme maksaa ostotarjouksen mukaisen summan tilillesi 14 vuorokauden sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

MYYNTITILI

Myyntipalkkiomme on 50 % tuotteen lopullisesta myyntihinnasta. Myyntiaika on 90 aukiolopäivää, ellei toisin sovita. 

Tuotteiden asettaminen myyntiin. Jokaisen tuotteen kohdalla arvioidaan tuotteen soveltuvuus myymäläämme sekä myyntihinta. Tämän tehtyämme laitamme sinulle sähköpostin soveltuneista tuotteista ja myyntihinnoista. Tässä vaiheessa voit vaikuttaa myyntihintoihin vastaamalla sähköpostiin hintojen korotuksesta / laskemisesta. Sinulla on kolme vuorokautta aikaa vastata sähköpostiin.

Luomme sinulle hintojen hyväksymisen jälkeen Kirppari-Kalle -tunnukset, joita käyttämällä pääset seuraamaan myytyjä tuotteitasi reaaliajassa. Kirppari-Kallessa on myös myyntijakson päättymispäivä. Myymättömien tuotteiden nouto on tästä päivästä seuraava aukiolopäivä.

Myyntituottojen tilityksen voit käydä tekemässä milloin vain myyntijakson aikana kassalta käteisellä. Voit myös valita pankkitilille tilityksen, joka laitetaan maksuun 14 vrk sisällä tilityspyynnöstä. Myyntitilitys tehdään viimeistään myyntijakson päättymisen jälkeen.

Jos myyntitilille toimitetuissa tuotteissa on myyntitilille kelpaamattomia tuotteita, voit valita näiden osalta tuotteiden noudon, takaisinlähetyksen tai tuotteiden toimituksen jatkokierrätettäväksi. Katso kohta "tuotteiden lunastaminen takaisin".

TUOTTEIDEN LUNASTAMINEN TAKAISIN

Nouto: Tuotteet tulee noutaa takaisin myymälästä seuraavana aukiolopäivänä tarjouksen hylkäämisestä, ellei toisin sovita.

Tuotteiden takaisinlähetys: Perimme toimitus- ja käsittelymaksun 6,90 €, joka maksetaan ennen tilauksen takaisinlähetystä. Toimitamme tuotteet asiakkaan antaman osoitteen perusteella lähimpään toimipisteeseen.

Jatkokierrätys: Toimitamme tuotteet asianmukaisesti kierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen.

TUOTTEIDEN KÄSITTELEMINEN

Käsittelemme kaikki tuotteet seitsemän vuorokauden sisällä niiden vastaanottamisesta, jolloin saat tiedon käsittelystä sähköpostiisi.

TUOTTEIDEN MYYNTI- JA TOIMITUS

Ennen tuotteiden pakkaamista ja lähettämistä, lue tämä myynti- ja toimitusopas.

Toimittamalla tuotteet meille katsomme, että olet lukenut ja hyväksynyt yleiset ja käyttäjäehdot.

Jos sinulla heräsi minkäänlaisia kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse info@saagalifestyle.com.

ETKÖ OSAA VALITA KUMPI OLISI SINULLE PAREMPI: OSTOPALVELU VAI MYYNTILI?

Ei hätää, voit lähettää tuotteet meille ja me arvioimme tuotteillesi parhaimman ratkaisun. Ennen tuotteiden toimittamista lue tämä myynti- ja toimitusopas.

Toimimme kirpputori Swapin tiloissa ja olemme samaa yritystä. Tämän vuoksi voimme käyttää hyödyksi myös kirpputorin myyntipalveluita, jos tuotteesi eivät vastaa SaaGa Lifestylen kaikkia kriteereitä. Tutustu: www.kirpputoriswap.fi

Voit myös lähettää meille askaruttavat kysymykset sähköpostitse info@saagalifestyle.com