REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Kirpputori Swap & Vintage 58 Oy (Y-tunnus 2764932-8)
Lindforsinkatu 4
33720 TAMPERE

SAAGA Lifestyle on osa Kirpputori Swap & Vintage58 Oy:n yritystä.

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Juhani Männistö
Puhelin +358 40 540 6251
Sähköposti juhani@kirpputoriswap.fi

Ida Männistö
+358 40 933 477 81
ida@kirpputoriswap.fi

REKISTERIN NIMI

Kirpputori Swap & Vintage 58 Oy:n asiakasrekisteri, sisältää myös SAAGA Lifestylen asiakasrekisterin

REKISTERÖIDYT

Henkilö on rekisteröitynyt Kirpputori Swapin asiakkaaksi Kirppari-Kalle palvelussa, varannut myyntijakson kirpputori Swapista, ollut yhteydessä sähköpostitse tai osallistuu kirpputori Swapi:n järjestämään tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen. Henkilö on tilannut SAAGA Lifestyle verkkokaupasta tai ostanut SAAGA Lifestyle palvelun.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on kirpputori Swapin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää kirpputori Swapin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää kirpputori Swapin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Kirpputori Swap saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan kirpputori Swapin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Kirpputori Swapilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä kirpputori Swapille sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tilinumero

KÄSITTELYN KESTO

Henkilötietoja käsitellään niin kauan, kun se asiakkaan kanssa tehtävien transaktioiden tai asiakaspalvelun vuoksi on tarpeellista. Tämän jälkeen tietojen käsittely määräytyy sen mukaan, liittyykö tietojen säilyttämiseen jonkin muun kuin tietosuojalainsäädännön mukainen säilytysvelvoite.

Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle. Markkinointirekisteristämme voit poistua milloin tahansa sähköposteissa olevan poistumislinkin kautta tai KirppariKallen omien tietojen kautta klikkaamalla ruksin pois kohdasta "salli markkinointi".

Huomaathan kuitenkin, että kirjanpitolaki vaatii säilyttämään ostotransaktioihin liittyvät olennaiset tiedot 6 vuotta kunkin tilikauden päättymisestä lukien.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta Kirpputori Swapi:n ulkopuolelle markkinointitarkoituksiin.

Tietoja voidaan kuitenkin valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen toteuttamaan tai tämän välineillä toteutettavaan kohdennettuun markkinointikampanjaan tai muun muassa logistiikkakumppaneille verkkokaupan toimitusten suorittamiseksi. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

Posti
Matkahuolto
Paytrail
KirppariKalle
Facebook (hallinnoi Facebook mainosasetuksiasi)
Google (mm. Adwords, Analytics)
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole kirpputori Swapin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

REKISTERISTÄ POISTO

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Ilmoitus poistosta kirpputori Swapille sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi tai rekisterinhoitajalle

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kirpputori Swapin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.


EVÄSTEET

SAAGA Lifestyle sivusto käyttää evästeitä. Sivustomme lähettää käyttämällesi selaimelle evästeen, joka on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntokohtaisia evästeitä, jotka selain poistaa, kun suljet käyttämäsi internetselaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien kävijöiden laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan sekä lisäksi palveluidemme ja tuotteidemme tarjoamiseen sinulle sen perusteella, mitä olet aiemmin sivustollamme selannut. Evästeet antavat meille mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme, kuten hakutoimintoja, asioiden esittämisjärjestyksiä, tietojen löydettävyyttä jne.

Käyttämäsi internetselain hyväksyy todennäköisesti evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit halutessasi välttää evästeet muokkaamalla käyttämäsi selaimen asetuksia ja kieltämällä niiden käytön. Huomaathan, että evästeiden käytön kieltäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palveluidemme toimintaan ja estää joidenkin toimintojen käyttämisen.

Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset, tuotteet ja esimerkiksi hakutulokset. Evästeiden tarkoitus on myös estää samojen mainoksien toistuva näyttäminen. Jotkin kolmannen osapuolen palvelut saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi.

Sivustolla saatetaan lisäksi käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten verkkosivustollemme on sijoitettu jäljite, joka on yhden pikselin kokoinen, jonka avulla verkkosivustollamme kerätään nimettömiä tietoja. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä SAAGA Lifestylen verkkosivustolla ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.

SAAGA Lifetsylen sivustolla on käytössä lisäksi Google Adwords -eväste, jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Voit halutessasi estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads.

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices –sivustolta