OHJEITA OSTAMISEEN

SECOND HAND VALIKOIMA

Second hand valikoimasta osa tuotteista on lisätty verkkokauppaan, mutta koko valikoimaan pääset tutustumaan vain myymälässämme. Yhteystiedot

Second hand tuotevalikoiman tuotteet myydään käytettynä ja jokainen tuote on yksittäiskappale. Koska tuote on esillä myymälässä ja verkossa, voi joskus sattua päällekkäismyyntiä. Tällaisessa tapauksessa olemme viipymättä yhteydessä sähköpostitse verkko-ostoksen tehneeseen asiakkaaseen. Voit valita samanarvoisen tuotteen second hand valikoimasta tai rahojen palautuksen puuttuvan tuotteet osalta.

SAAGA Lifestyle tarkistaa jokaisen tuotteet kunnon ennen myyntiin asettamista. Valokuvan lisäksi käytämme kuntoluokitustaulukkoa.

KUNTOLUOKITUSTAULUKKO

Kuntoluokitus 5. Tuote on uusi, siinä on alkuperäiset kaupan tuotelaput tallella tai tuote on täysin uudenveroinen eikä siinä ole havaittavissa minkäänlaista käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 4. Tuote on erittäin vähän käytetty ja siisti, mutta siinä voi olla pientä käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 3. Tuote on käytetty, mutta silti vielä siisti. Tuotteessa on käytön jälkiä. Tähän kuntoluokitukseen lajitellaan myös tuotteet, jotka saisi pienellä vaivannäöllä uudenveroisiksi. (esim. uusi Marimekon tunika, jossa on reikä saumassa)

Jos tuotteessa on silmin havaittavissa nukkaa, kangas on virttynyt, printti kulunut, saumat kiertävät tai muuten tuotteessa on havaittavissa reilusti käytön jälkiä, emme lisää sitä valikoimiimme.

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

Pyrimme keräilemään ja löhettämään tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa. Voit valita toimitustavaksi lähetyksen tai noudon. Toimituskulumme on 5,90€ / lähetys ja nouto SAAGA Lifestyle myymälästä 2,00€ / tilaus.  

Tilauksen ollessa valmis, saat sähköpostitse seurantanumeron / ohjeet noutoon.

 

Tilaamalla tuotteita SAAGA Lifestylen verkkokaupasta, katsomme, että olet lukenut ja hyväksynyt yleisen ja käyttäjäehtomme.