MYYNTI- JA TOIMITUSOPAS

Kun tarkastat tuotteesi tämän oppaan avulla, varmistat tuotteidesi sujuvamman myymisen. Valitset sitten ostopalvelun tai myyntitilin, tämän oppaan jokainen kohta on erittäin tärkeä. 

Meille vaatteen laatu, tyyli ja kunto merkitsee enemmän, kuin vaatteen merkki. Keskitymme nykymuodin mukaisiin vaatteisiin, mutta otamme myyntiin myös klassikkovaatteita muilta vuosikymmeniltä.

TARKASTA TUOTTEISTASI NÄMÄ KOHDAT

1. Nykyaikaisen vaatteen ikä on maksimissaan 5-vuotta. Klassikot erikseen! Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta myymäläämme, voit kysyä siitä ensin tuotteiden toimitusta meille. 

2. Puhdas, siisti ja ehdottoman ehjä tuote. Emme katso läpi sormien pientäkään reikää, sauman purkautumista tai likaa. Emme hyväksy kellastuneita tai nukkaantuneita kainalokohtia tai viertyneitä saumoja. Värien täytyy olla haalistumattomat ja tuotteessa ei saa olla minkäänlaista likaa. Nappien tulee olla tiukasti paikallaan ja vetoketjun tulee toimia.Tämä koskee merkkiä, kuin merkkiä. Emme ota myyntiin muokattuja tai itse ommeltuja vaatteita tai asusteita.

3. Yleinen tuotteen siistiminen. Puhdista tuotteesta eläinten karvat ja silitä suurimmat rypyt. Vaikka tuote olisi uusi, täytyy sen myös uutta vastaavassa kunnossa. 

4. Aitous. Jokaisen merkkituotteet tulee olla aito tai helposti todettevissa aidoksi. Arvokkaampien tuotteiden kohdalla liitä mukaan osto-,takuu tai aitoustodistus. Piraattituotteiden myyminen aitona on rikos.

5. Ajankohtaisuus ja sesonki
Kevät- ja välikausivaatteita myydään parhaiten helmikuusta- toukokuuhun.
Kesävaatteita myydään parhaiten huhtikuusta heinäkuuhun.
Välikausi- ja syysvaatteita myydään parhaiten heinäkuusta-lokakuuhun. Talvivaatteita myydään parhaiten lokakuusta-helmikuuhun.

Otamme myyntiin eniten sesonkiin kuulumattomia tuotteita, kuten pitkät housut, puserot, topit, paidan jne. Toppavaatteita ja selvästi kesäisiä mekkoja ja sandaaleja otamme myyntiin vain sesonkiaikoina.

6. Brändi
 Asiakkaamme rakastavat merkkivaatteita ja haluammekin valita myyntiin niitä mahdollisimman paljon. Meille kuitenkin vaatteen kunto on tärkeämpi, kuin merkki. Valikoimme eri merkkejä ostopalveluun ja myyntitiliin. Emme mm. osta suoraan tiettyjä merkkejä,kuten h&m, mutta käyttämättömänä tai erittäin vähän käytettynä saatamme valita sen kuitenkin myyntitilille.

7. Tuote- ja valmistajalaput
Jokaisessa tuotteessa tulee olla kiinni merkki- ja tuotelappu. Emme ota myyntiin vaatteita, joista se on poistettu. 

8. Näitä tuotteita emme ota myyntiin
- Hää- tai juhlapukuja, poislukien iltapuvut ja coctailmekot.
- Alusvaatteita, sukkahousuja tai bikini- ja uimapukuja. 
- Hahmo-, fani- tai mainotuotteita.

TUOTTEILLE ASETETAAN KUNTOLUOKITUS

Kuntoluokitus 5. Tuote on uusi, siinä on alkuperäiset kaupan tuotelaput tallella tai tuote on täysin uudenveroinen eikä siinä ole havaittavissa minkäänlaista käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 4. Tuote on erittäin vähän käytetty ja siisti, mutta siinä voi olla pientä käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 3. Tuote on käytetty, mutta silti vielä siisti. Tuotteessa on käytön jälkiä. Tähän kuntoluokitukseen lajitellaan myös tuotteet, jotka saisi pienellä vaivannäöllä uudenveroisiksi. (esim. uusi Marimekon tunika, jossa on reikä saumassa)

Jos tuotteessa on silmin havaittavissa nukkaa, kangas on virttynyt, printti kulunut, saumat kiertävät, värit haalistuneet tai muuten tuotteessa on havaittavissa reilusti käytön jälkiä, emme lisää sitä valikoimiimme.

TUOTTEIDEN PAKKAUS- JA LÄHETYSOHJE

- Pese, silitä, puistele ja poista mahdolliset karvat tuotteista

- Valitse ostopalvelu tai myyntitili

- Valitse tuotteiden toimitustyyppi. Tuonti tai lähetys. Sovi tuontiaika tai tilaa lähetyskoodi.

Tuotteiden tuonti. Tuontiaika sovitaan aina etukäteen sähköpostitse info@saagalifestyle.com otsikolla "TUONTIAIKA". Tuodessasi tuotteet ei tarjouksesta vähennetä toimitus- ja käsittelykuluja.

Tuotteiden lähetys. Voit lähettää meille paketin Matkahuollolla. Tilaa lähetyskoodi info@saagalifestyle.com otsikolla " LÄHETYSKOODI". Lähetyskoodilla lähetetty paketti on sinulle maksuton lähetysvaiheessa. Toimitamme koodin sinulle 7vrk sisällä tilauksesta. Emme ota vastaan paketteja, joiden lähetyksestä ei ole sovittu etukäteen sähköpostitse. Toimitus- ja käsittelykulu 8,90€ vähennetään sinulle tehdystä tarjouksesta tai myyntitilin ensimmäisestä tilityksestä.

- Viikaa tuotteet huolellisesti vesitiiviiseen pussiin. Tuotteet saattavat olla jopa 7 vrk pussissa, näin tuotteet pysyvät siistinä.

- Paketin maksimipaino on 10kg ja paketin tilavuus saa olla maximissaan 0,5m3.

- Lisää pussin sisälle yhteystietosi ja tieto valitsitko ostopalvelun vai myyntitilin. Jos lähetät tuotteet, lisää saamasi lähetyskoodi tietoihin.

- Sulje pussi huolellisesti ja toimita.

Huomioi! Jos lähetät tuotteet, laita pussi lisäksi kuljetuspussiin tai pahvilaatikkoon, jotta se kestää kuljetuksen. Kun viet paketin kuljetukseen, kerro kyseessä olevan palautus. Muista ottaa kuitti ja säilytä sitä huolellisesti.

- Saat meiltä sähköpostia, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja lisäohjeet.